Ralf & Nils Coblens

Ontwerpers: Ralf & Nils

Passie, vakmanschap en design: Met diepe wortels en jarenlange ervaring in de optiek industrie hebben we het label COBLENS gecreëerd, dat vandaag de dag een van de toonaangevende fabrikanten van eersteklas titanium vervaardigde brillen is.

De naam COBLENS is ontstaan door de oude Franse spelling van de stadsnaam “Coblence” te koppelen aan het engelse woord “lens” voor de ontwikkeling, die vandaag de dag brillen ontwerpt, produceert en distribueert die aan de hoogste eisen voldoen.

De monturen van edele metalen uit Koblenz – meestal uitgerust met een karakteristieke dubbele brug – worden nu in 15 landen over de hele wereld, uitsluitend door klassieke onafhankelijke opticiens, verkocht. Elk model is bijzonder en ontworpen in Berlijn en afgewerkt in Koblenz – COBLENS combineert traditioneel vakmanschap met individuele en duurzame titanium componenten. De invloed van de afgelopen decennia is duidelijk voelbaar.

Elegant, slijtvast en tijdloos: Dat is waar COBLENS voor staat.

Benieuwd hoe de brillen van Coblens jou staan? Bezoek onze winkel in hartje Utrecht, je vindt ons op lijnmarkt 7. Je kan natuurlijk ook online een afspraak maken, dan weet je zeker dat jij alle tijd voor je ogen van ons krijgt.

Naast Coblens hebben wij ook monturen van:
1921. Eyewear, TarianIMPRESSIOØrgreenDandy’sRES/REIGouverneurNaonedMichel HenauSabine Be.WillemsKomonoHelden, Woodys en Julbo!