Hoi! Wij zijn Jan & Iris, wij zijn jong, enthousiast, vol passie en energiek.

Brillenliefde heeft ondertussen twee jaar kunnen rijpen met groei als gevolg 🙂

Ons concept krijgt veel respect van het grote publiek omdat passie, professionaliteit en transparantie het hart zijn van ons bedrijf! We maken tijd en begeleiden iedereen stap voor stap en dat wordt geapprecieerd. Het gaat in de eerste plaats om de gezondheid van je ogen maar ook het uiterlijk telt mee natuurlijk. De diversiteit van collecties zorgt ervoor dat iedereen naar buiten gaat met een uniek montuur, ongeacht het budget. 

Wij zijn dan ook superfier dat we Brillenliefde verder kunnen uitbouwen door nieuwe exclusieve collecties aan te bieden, de optometrie te optimaliseren en een topservice te leveren aan onze klanten!

Neem af en toe een kijkje op onze website, deze wordt namelijk regelmatig geüpdatet.

Jan, geboren en getogen in Aalst in België: “Ik woon ondertussen bijna zes jaar in Nederland en voel me hier volledig thuis. Utreg is een fantastische stad met veel dynamiek en gezelligheid, elke dag fietsen we met een big smile naar ons werk! Mijn uitdaging is om een perfecte bril op eender welke snoet te toveren 😁, creativiteit zit me in de genen. Verder ben ik een pure levensgenieter. Natuur, lekker eten en drinken, genieten van de kleine dingen des levens! Alles uiteraard samen met mijn lieve schat Iris!

Iris, geboren in Utrecht. In 2013 heb ik mijn HBO-opleiding Optometrie aan de Hogeschool Utrecht afgerond.

Na een tijdje weggeweest te zijn uit mijn stadsie ben ik dolblij dat we hier ons huisje hebben gevonden en tegelijk onze droomzaak hebben kunnen vestigen! Wij hebben inmiddels twintig jaar internationale ervaring en samen vormen we een perfecte tandem, zowel zakelijk als privé! Je moet als doel hebben om samen te groeien maar vooral om gelukkig te zijn en te genieten van elke dag! Tot hiertoe lukt dat perfect! 😄. Ik heb onlangs een leuke nieuwe sport ontdekt, namelijk mountainbiken! Samen met Jan maak ik elke week een mooie tocht door de Utrechtse Heuvelrug, heeerlijk… Verder hou ik van creatief knutselen, puzzelen, escape room, terrasje en lekker dineren!

De naam Brillenliefde is ontstaan door de passie voor brillen. Bovendien hebben de brillen ons bij elkaar gebracht.

Wij willen een optiekzaak zijn voor jongeren tot volwassen, van trend tot boetiek in een transparante en ontspannen sfeer.


Brillenliefde heeft ♡ voor

brillen
bijscholing
contactlenzen
jouw budget
leven
mensen
ogen
ondernemen
Utrecht
samenwerking
techniek
toekomst
transparantie
zien